pátek 4. ledna 2019

ŽHAVÁ TÉMATA: Energie ,,základů", státu, národa, národů.. Jaká je ?

(4.1.2018): ze zážitko dění pod Svatým Václavem v Praze: Na jaké základní vibrační úrovni funguhe Český stát?
Přece vše se buduje ,,od spodu".
Domeček, postavený na hnoji, je domečkem na hnoji.. dokud je.
Od toho se v domečku odvíjí vše, i zápacho dění.
.
Do botiček bez podrážky, kvalitní, profukuje, zatéká.
Kvalita života, zdraví, se odvíjí od téhož.. v domečku, ve státě.
..
Dnešní příběh, ze života.. můj.. jeden.., no vlastně dva:
Metro C, maminka se čtyřmi dětmi jdoucí přede mnou..
Ty děti, asi 13 leté, šli, jako já, na tamní toaletu.
Slyším toaletářku, jak tomu jednomu chlapci, anglicky mluvícímu, přede mnou říká:,,kasa, nebo vezmu bouchačku, a ustřelím ti hlavu"

Vysvětlil jsem jí, že ten chlapec má dole pod schody maminku, a že jí, hlavou vystrčenou ze dveří volá o peníze. Toaletářka do něho strčila, a šla se podívat, s klikou ode dveří v ruce nám šermujíc před obličejem. A že ona si prý ,,může říkat, co chce, že má praxi hajzl báby 20 let".

No, kluk mezi tím odešel.
Potkal jsem ho pak, asi si radši došel na dámskou toaletu.
Jen mi tiše před tím, slušně, poděkoval. Ta cizinka s dětmi pak.. šli si po svém.

Jak vypadá tamní toaleta?
No, myslím, že Švejk, tedy na této toaletě, pod CK, která se honosí i jeho jménem, s prezentací na ruském webu, by si možná i ,,střelil".. ruskou ruletu.
Poněkud by si možná mohl myslet, že se ocitl někde v kraji tomu odpovídajícím.

Popojedu pak, cestou domů, a v metru vedle mne seděl hezký pár cizinců. Opodál značně, až k nám, zapáchající, bezdomovec.
Tak si říkám.. ti cizinci přece nejsou slepí.. tedy určitě ne drtivá jejich většina. A tohle je ta.. vizitka.. pod leskem.. česká ?

Kolik je, takových
míst,
prostor,
místeček,
nejen pod základy, staveb, vztahů.. a proč,
přičemž se nemusí jednat vždy jen o toalety, toaletáře, toaletářky, a poblíž budovy parlamentu..
v naší zemi ? Lidí, takto se chovajících k bližním ? Tyto otázky, by si, myslím, měli každodenně, preventivně, klást všichní představitelé, politici, všech zemí, národů, světa.. pro dobro věcí.. ku kultivaci se.. a životu důstojnému, v Lásce v míru, civilizace na planetě Zemi.

No, jsou možná národy, země, kde toto pochopili.

Zkuste se, poslanci, vládo, podívat na nápis na pomníku Svatého Václava.. a až spatříte sousloví: ,,Nedejte zhynouti národu Českému" vzpomeňte, že si jej můžete vyložit různě, buďto co do holého ponechávání mu, tedy Lidu sem tam, přežívání, nebo na úrovni ,,kvality důstojného života VŠEM".
Je i Vaší vlastní vizitkou, poslanci, vládo, prezidente, v jakém stavu jsou prostory pod základy Vaší budovy, tedy parlamentu ČR, jejich i okolí, i pod základy Svatého Václava..a co se tam děje.. ( nejen však jen tam). Jak se prý i říkává: ,,jablko nepadá daleko od stromu." No, jak by také mohlo, že? Co tím chci říci? Že energie proudící pod základy budovy, ovlivňuje i dění v ní.. tedy i to, co produkuje, zákony, legislatvu.. tedy i nás všechny.. To je, co..? Tahle paní toaletářka, s rádoby kvérem svým kdes..? Energeticky ovlivňuje dění v celém našem Českém státě, nás všechny. A jelikož jsme ,,srdcem Evropy" tedy v jejím středu, zcela nepochybně ovlivňuje celou Evropu, potažmo dění ve světě. Se Svatým Václavem takřka nad hlavou, též nad hlavou s CK TOUR.ru. No a prostor, který ji, pracovní, i širší, i nad ní, obklopuje, i to, jak je ohodnocena za pracovní aktivitu, to vše, mimo jiné, ovlivňuje jí.

Z uvedeného lze, myslím, celkem snadno vyčíst, energeticky, kde, v jakém stavu je náš stát, národ, Český, kam směřuje, a proč.
I Evropa, a světové dění.

Pokud by někdo namítl, že mu to připadá, jako fantasmagorie, pak vězte, že.. zdaleka ne tak docela.

Je, myslím, zapotřebí mít obstaraný základ, základy, na kterých stojí, či měl by stát, stát, národ žít. Včetně zajištění bezpečnosti, i preventivně, DOSTATEČNÉ státu, národu. Tedy aby Lidem všem se co do Lidské důstojnosti dobře žilo, zdravě.
A je nutno tomu dát STABILITU.
Pak i dětí se bude rodit dostatek, i v naší zemi České.

A prosím, případní komentátoři, či kritici, nepleťte si předchozích pět vět, a co vše píši, věty, texty moje, s Levičáctvím, nebo s komunismem, to by byla nebetyčná hloupost.
Protože principy, o kterých zde, i celkově, ve svých textech píši, jsou opírajíc se o principy, zvané: zákony Kosmu, neměnné všem Lidem, i všem bytostem. Pokud by takto někdo chápal pojem ,,Levičáctví", byl byl bych nakloněný to respektovat. Pojem ,,kounismus" však, s ohledem na to, s čím vším negativním je propijen, i historicky, coby nálepku přípanou, NEakceptuji.

Nabádám proto ku pokud možno, co nejvyšší kvalitě, i myšlení, i všeho konání, i zákonů, legislativy ustanovování, směrem ,,pro život", důstojný všem, pro co nejlepší zdraví, všem, a je zapotřebí být v tom všem pečliví, zodpovědní, nedělat tyto věci světa bez pečlivého rozmyslu. Vězte, že dobro, Láska, však vítězí nad úmysly případnými před Bohem nečestnými, nekalými.

Totéž platí pro cca 900 tisíc Lidí českých

v exekuci,
či
v,,oddlužení"..

Musíte jim ponechávat:
jak v oddlužení,
tak v exekuci, exekucích,
z jejich příjmů, jak zde píši, na blog, v jiných odkazech, takovou výši příjmů, aby mohli ,,důstojně bydlet, jíst, být ošaceni, mít na lékařskou péči, na zdravotní pomůcky, na partnerský život s plozením a výchovou svých i třeba adoptovaných dětí, též na výživné dětem.. Dříve, nežli vymřou, po přeslici.. a jejich věřitelé utřou nudli, i ti podnikatelé, supovitě čekajíc na zlatokopeckou si nadílku, zvaní: ,,insolvenční správci a exekutoři, rádoby používajíc přívlastek soudní".

Jinak to prostě, dobře, vše, nežli jak zde píši, i na svém celém blogu www.GoldenFriendOne.blogspot.com.. fungovat nemůže, o čemž jsem přesvědčený..realita nám to ukazuje, a budoucnost jistě potvrdí. Prostě,.. jsou v Kosmu principy, které jsou universálně platné, neměnné všem bytostem. Včetně sfér zákonů andělských, a Ráje.. které se Ludem otevírají, i vědomně ,,za odměnu".. a to i když si člověk může myslet, že by tomu mohlo být jinak. Někdy k otevření, coby klíč, stačí jedna myšlenka ,,andělská". Ta první. :-) Někdy až ta druhá. :-) .. to si řídí Nebíčko s anděly.. nejen samo, ale.. i s bytostí kterou tou.

Budiž požehnány Bytosti, s dobrým svým srdcem, dobré vůle, i všechny ostatní,.. bytosti.. pro dobro věcí.
...