pondělí 11. února 2019

,,NÁROD SOBĚ“..další důležitá opatření pro PROSPERITU ( jak to vidím):


Další důležitá, nezbytná, opatření ku PROSPERITĚ země
 
České, tedy České republiky (nejen však), jak to vidím :
 
,,NÁROD SOBĚ“


Jistě jste se už s tímto pojmem ,,Národ sobě“, setkali.

No, a proč o tom dnes zde píši..

Jde o to, že když Lidé žijí jen a hlavně proto, aby stále víc a víc vydělávali peněz, ať už tištěné papírové podobě, či elektronické, i v rámci snah o stále se i zvyšující ,,hdp“ (například aby se zalíbili svému nadřízenému), nemusí to být vždy nezbytně ku prospěchu ani jemu, ani Lidstva, ani planetě Zemi, a ani Kosmu, co do budoucího vývoje, i civilizace, potažmo civilizací. V Kosmu, předpokládám, nejsme, Lidské bytosti, coby život, životem, bytím takovým, jediným. Máme také svou odpovědnost za to, jak ovlivňujeme svým chováním, svým myšlením, vše kolem nás, tedy i Kosmos, i ostatní případné životy v něm.

Proč zde o tom takto píši ?

Zamysleme se trochu nad kvantovou fyzikou, nad meta fyzikou, nad kvantovými energiemi..prostě nad energiemi:

Tak například si vzpomeňme na to, že kinetická energie s sebou nosívá i jistou energii tepla.

Nejde však jen o kinetickou energii, o které obvykle vyučují pedagogové na školách.

V podstatě jde o to, že vše je energie. Vše je z energie, z energií.

Jsou i Lidé, kteří vidí různě pohyb v pevných tělesech, těchto energií.

Myslí si někdo, že například zeď je pevnou hmotou ?

Jde o zhuštěnou verzi energie, vůči té energii, ze které je stvořen člověk, ale zeď sama o sobě je energií, která je v neustálém si pohybu.

Jsou tak zvaní i mistři, kteří těchto znalostí, či na úrovni smyslových pocitů, umí částečně, využít například k ukázkám o paranormálních jevech, kdy i pevnou železnou tyč jaksi ohnou o svůj krk, a podobně. Pevnost reality je, může být, relativní. Vše záleží na energiích, které tu kterou realitu provázejí, ze kterých je ta, která realita stvořena, i vzorec svůj o tom, jaký s sebou nese potenciál budoucnosti. Tedy záleží na ,,kvalitě“ těchto energií. Jsou pro ,,život"..důstojný všem ??

Neustálou snahou o zvyšování spotřebitelských cen, cen nájmů bytů, provozoven, nemovitostí, leasingů, výrobních prostředků, materiálů, potrain, a všeho, se Lidstvo dostává do stavů, kde toto vše stále roste, s požadaky na stále vyšší produktivitu práce, se stále vyšší kvantitativně výrobou, a distribucí, tedy i logistickou náročností. Ve vzduchu létá neuvěřitelně mnoho letadel, na silnicích jezdí neuvěřitelné množství automobilů, mnozí jak o závod, na úkor i bezpečnosti, a to včetně nákladních, kamionů. Stále se zvyšují požadavky vlád, nepsané, podmínkami ustanovenými, na zvyšování objemu úvěrů..atd, atd..

Ale Lidí se v naší zemi České například už po cca 25 let rodí každoročně o cca 39 tisíc méně.

Tedy zde máme oproti předchozímu čtvrtstoletí o cca 800 tisíc českých občanů méně, nežli by bylo před tím, když by se například, v rámci honby za mamonem, nerozprodal státní bytový fond od roku 1989, a Lidé by měli možnost dostupného bydlení, v rámci ,,pro rodinné politiky“. A to zde nepočítám potencionální děti, které se těmto nenarozeným Lidem zde tudíž nenarodily, a již nenarodí, ani jejich další generace.

Pouvažujte, prosím, jak lze, a lze, stále zvyšovat hdp, u stárnoucího, dnes aktuálně již i vymírajícího, Českého národa ? I však bez ohledu na toto, pokud by toto vymírání bylo revitalizováno, například doplněním počtu dostatečného žen z ciziny, zde chtějících žít..jak uvádím na jiném místě tohoto svého blogu..( Toto se ale, tato pravda, netýká jen národa Českého, o čem zde píši ).

To máte, máme, například, jako s banány.

Smějete se ?

No, chápu.

Ale představte si, že aby pěstitelé banánů měli stále a stále vyšší tržby, vyšlechtili banánovník, který plodí banány prý bez jadérek. Tyto banánovníky mají posléze samy problém o své přežití. A Lidé tyto banány konzumující ? Jako by náhodou národy světa vymírají, různě. Ať už válkami, či i bez válek konvenčních.

Stále se smějete ? Že to jsou nesmysly, co zde píši ?

Podle mne ne tak docela.

Protože vše souvisí se vším.

Jděme dál:

Představme si, například krysu v jejím kruhu. Vleze si do kruhu, sedí, kouká, a nejednou se rozběhne. Běží, maká, až na doraz, ale v jednu chvíli se její zrychlovací moment ustálí, a rychleji už běžet nemůže. Za chvíli můžeme pozorovat, jak unaveně s během přestane. Umím si představit její schvácenost. A to vlastně běží na jednom místě. Kolik energie vydala, schvácená, a je stále v teráriu na jednom si místě. ( Ve zde uvedeném odstavci lze shlédnout například parafrázi z knih Roberta Kyiosakiho o krysím závodu )

Nojo, ale víte, kolik energie, tepelné, a nejen tepelné, tato krysa vyvinula ?

A teď si představme ostatní, (stále tendenčně se ve chtění Lidí, zvyšující rychlost a objemů kapacitních, včetně dopravy, logistiky, letadly, auty, loděmi, vlaky..) dění světa.

Představme si toto vše ve spojení s uvedenou kinetickou energií, a toho, kolik tepla Lidstvo takto vyvine.

Jak však výše uvádím, v kosmu není jen eneregie kinetická, a tepelná, ale i jiné, které jsou s nimi spjaté. Včetně té, která je ,,život“.

Chápete ??! Ať už to Lidé umí změřit, kvantitativně, nebo ne, výsledky se rovnají, a budou rovnat, mimo jiné, i těmto energiím, tedy jsou v Kosmu i enenergie energie neměřitelné i měřitelné, s účinky v důsledcích svých obdobnými té tepelné, měřitelné. A jsou i energie jiné, mající vliv na tvorbu reality, i například na evoluci na planetě Zemi, včetně těch, ovlivňující klimatický vývoj na planetě Zemi v Kosmu..též například. Jsou též s tím i spjaté energie, ovlivňující nálady Lidí, a takové, kterými vznikají tomu odpovídající reality ( jako například krásno, Láska, estetika, klid, prosperita, ale též i energie s jinými polaritami mohou, pokud je člověk, Lidé, Lidstvo, si přitáhnou, přitahují, stvoří tak si z Kosmu, případně se všemi důsledky, příjemnými, i méně příjemnými..nechci zde zmiňovat, s ohledem na kvantovou energii, negativní slova, situace, proto se jim zde v textu, slovům těm, vyhýbám, vyhnu..tak se to dělá..ta..pozitivita :-) Ta, pozitivní realita :-) . Ta..Láska :-) Tou Láskou :-) Jí. 

Moje doporučení..jedno, pár, z mých zdejších blogových doporučení, důležitých, zní:

Lidé by se na úrovni národa, způsobem ,,NÁROD SOBĚ“, měli domluvit, domlouvat.

Ne smlouvat, ale se domlouvat, Lidsky.

Například nájemce provozovny, živnostník, by se měl setkat s pochopením toho, když například začíná s podnikáním, a měl by od majitele nemovitosti dostat slevu na nájemném, podle předpokládaného, i po týdnu, či dvou, sledovaném období, třeba i na tři měsíce, nežli se obchod, či služba, zavede, s nájemným i dle domluvy spolu i třeba symbolickým za 1 korunu.

Přičemž případné doměřování pak daně finančním úřadem na tak zvanou daň z ,,ceny nájmu obvyklé“ v takových případech shledávám za nehoráznost, poškozující národní zájmy, i život sám, a tudíž by toto mělo být postaveno mimo zákon.

Obdobné by to mělo být s ostatními cenami nájmů, i bytů.

Prostě by majitelé bytů, nebytových prostor, měli přestat chtít vyzískat, vyždímat, vždy ze situace maximum, bezohledně k heslu ,,Národ sobě“.

Až toto v naší zemi bude zavedeno a funkční, spolu s pravidly ostatními zdejšího blogu www.GoldenFriendOne.blogspot.com a v jeho všech, beze zbytku, pozitivně laděných, odkazech slovech, bude moci národ Český být spokojeným, ,,NÁRODEM SOBĚ“.

..Zdůrazňuji zde nutnost vždy a všude respektování a dodržování dokumentu ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN“ ( nezaměňovat jen a pouze s ,,vykostěnými“, listinami lidských práv a svobod ČR a EU ), a všudy dodržování, ve svobodné vůli Lidu s možností všude nabídnuté mu, receptáře ,,www.Atjstekrasna.blogspot.com , také: www.ForHealthOne.blogspot.com ..

No, a i podnikatelé, živnostníci, tedy osoby samostatně výdělečně činné ( OSVČ) musejí mít své právo, nárok, při svém podnikání, čerpat dávky sociální podpory, jako ,,životní minimum“, či dávky hmotné nouze, příspěvek na bydlení ( dokud životní minimum nedosahuje částky rovnající se nákladům na ,,život“, jak píši na jiných místech tohoto blogu..dnes je to s nájmem minimálním, obvykle cca 17500,-korun českých měsíčně.. ), pokud zrovna třeba nemají v kalendářním měsíci příjmy dostatečné pro úhradu těchto nákladů na život. Není myslitelné, aby tito Lidé neměli možnost si o takovou dávku požádat, aniž by museli ukončit, či přerušit, své podnikání, živnost, jelikož to je likvidační pro podnikání samotné. Danému podnikateli se může jeho byznys v čase rozvinout, a dávky sociální podpory nebude potřebovat. A nebo sám usoudí, že to nejde, dlouhodobě, a podnikání ukončí.

Dokud toto pravidlo nebude v naší zemi České zavedené, plošně, nelze se, myslím, divit tomu, že se tito Lidé stále, pokud se jim zrovna nedaří, (ve snaze například ,,zachránit si život, a život svým blízkým, rodinu, bydlení..a podobně ) různě, zadlužují pokud se jim zrovna i nedaří, ( a nemám zde na mysli jen hypotéky ). Což však je voda na mlýn vymahačským Lobby, i blízkým kruhům politiků Českých, jak se ostatně vyjádřil v Českém rozhlase i pan Daniel Hůle z organizace ,,Člověk v tísni“.

Toto vše, o čem zde píši, platí o všech destinacích, národech, světa, jakožto jeden ze základních pilířů ,,PROSPERITY“, na kterém ji lze budovat, i žít.
 
Jde o prosperitu založené mimo jiné na jisté důvěře, mezilidské. Přičemž pokud by jí někdo zneužil, mělo by to být, myslím, i přiměřeně postižitelné, ve smyslu domoci se nápravy a úhrady vzniklé škody, třeba i splátkami..ne však likvidačními, či jinou likvidační metodou zavedenou, a to ani na úrovni legislativy, zákonů, jako tomu bývá hojně v současnosti například u tématu souvisejících s exekucemi a jejich vymáháním, jak píši na jiných místech tohoto blogu s odkazy.

Lze s tím vším, s doporučeními mými, mohou, ve svobodné své vůli, 
 začít HNED, na úrovni jednotlivců, vlád, frakcí vládně parlamentních garnitur, či celých jich, i na úrovni občanských komunit. A vřele to vše všem, (při všudy přítomném zachování, zachovávání, principů prevence obrany bezpečnosti), v zákonných mezích, doporučuji.