pátek 15. února 2019

ŽHAVÁ TÉMATA: Trestní oznámení :..

Trestní oznámení
( odesláno dne 15.2.2019 Vrchnímu státnímu zastupitelství v Praze )
 
Domnívám se, že na Lidu České republiky jsou dlouhodobě páchány zločiny proti Lidskosti, možná ze strany ministra, či nyní aktuálně ministrině práce a sociálních věcí České republiky, taktéž ze strany ministra spravedlnosti České republiky, možná i ze strany jiných osob, činných v parlamentně vládní politice, z kruhů i jiných zákonodárných, také exekutoři a insolvenční správci v kooperaci s nimi, tedy ve zločinném spolčení,  a to tímto způsobem:
 
Exekutoři blokují dlužníkům jejich bankovní účty na 0,-korun českých (dlužník si může vyzvednout aktuálně částku jen cca 6820,-korun, pokud má na účtu ještě peníze, pokud to stihne, ale toto mu nemůže stačit zaplacení nájmu, ani na živobytí, a už vůbec ne současně na obojí dohromady.
 
Když si spočítám, že náklady na nájem se službami v garsonieře dnes běžně ve městě jsou cca ve výši kolem řekněme 9000,-korun českých, pak musí ještě také člověk z něčeho jíst, být ošacený, mít peníze na gygienu, na stomatologa, na doplatky za léky, na dopravné, na výživné dětem, (také ale na kulturu). Toto vše ustanovenou jimi, výše zmněnými osobami, tyto osoby ignorují, a zmíněným způsobem zde, v naší zemi České, tak likvidují ze života mnoho spoluobčanů, (kteří mají své právo nejen dýchat vzduch kdesi po parcích, předlužení aby si zachránili život, ale mají své právo žít důstojně, jako Lidské bytosti..tedy..podle mezinárodních úmluv, co vím).
 
Motivací, motivem těmto osobám, páchajícím zmíněnou trestnou činnost proti Lidskosti, zřejmě jsou jejich tabulkové legislativně a soudy ustanověné odměny, se kterými předem počítají, možná i jaksi vazalsky k těm, kdož tyto odměny následně mají inkasovat, a inkasují. Vymahači rozumím: exekutory, a insolvenční správce, kteří coby podnikatelé, na tom mají svůj profit.
A tak zde v České republice nastolili, a provozují zákony s dluhy a s vymáháním spjaté, díky kterým se problémy dlužníků problémy mají tendenčně prohlubovat, aby tyto odměny těmto podnikatelům neustále přibývaly, bezohledně vůči Lidu.
Letos schvlená novelizace ,,o oddlužení" toto vše jen posiluje, jelikož uvedené principy zůstaly stejné, ale novela jen láká tendenčně dlužníky na to, aby vstoupili do oddlužení proto, aby insolvenční správci dostávali své odměny především. A oddlužení dlužníci jisté stejně na konci období nemají.
Nevíme kteří, a kolik z těchto vymahačů, vymahačských lobby, jak ostatně i říká pan Daniel Hůle ve svých rozhovorech v Českém rozhlase, jsou blízcí těmto uvedeným zde, podle mého názoru, ve spolupachatelství tak, lobbisticky, zločincům. Proto se domnívám, že je potřebné, toto prověřit,, a ty, kdož se na zde uvedených zločinech proti Lidskosti podílejí, či i historicky podíleli, postavit před trestní soud. 
 
Podotýkám, že exekutoři zřejmě každý den zablokují Lidem mnohým jejich bankovní účty na nulu korun. 
 
Jelikož například pro to, aby dospělý člověk mohl žít, aby mohl pracovat, plnit si své občanské povinnosti, s ohledem na výše uvedené skutečnosti, potřebuje podle mých propočtů, (coby bývalého profesionála dlouholetého v oboru finančního rodinného i firemní analytické konzultační činnosti) měsíčně minimálně částku 17500,-korun českých ( sedmnáct tisíc pět set korun českých ). Pokud mu stát, někdy, kterémukoli člověku, kterémukoli občanovi, ponechá z jeho příjmu měsíčního, z jeho výdělku, částku menší, vystavuje takového člověka takto stát riziku ztráty všeho ( bydlení, zdravé stravy, rodiny, dětí, možnosti platit výživné dětem, přebírsat si tak i řádně poštu, zabavení exekutorem s navýšením nákladů, ohrožuje takto stát občany na jejich zdraví, potažmo i na životě). Je mnoho Lidí v naší zemi České, v České republice, kteří jsou takto postiženi. Jde o stav, který si můžete, jistě vrchní státní zastupitelství, nechat prověřit, detailně. Tito Lidé si po různu, pokud mají dost sil, snaží zachránit, život. Někdy si berou další a další půjčky, dokud jim někdo půjčí, jiní se odstěhují do zahraničí, snažíc se tam nějak zachránit, ženy se uchylují v záchraně své k jiným mužům, Lidé mnozí končí na ulici, na ubytovnách, rodiny se rozpadají, dětí se rodí méně, národ Český demograficky vymírá.