sobota 16. února 2019

EXEKUSTÁNO-BABIŠINEC (nejen) ?? :

EXEKUSTÁNO-BABIŠINEC (nejen)?? Varuji tímto před ( zřejmě ) znovu, opakovaně, tupostí vládních snah o znovu zavedení ,,cenových map, nájmů v místě obvyklých" pokud by neměly kopírovat hladinu cen nájmů tržních, pro účely vyplácení příspěvku na bydlení, či dávky jej nahrazující...více informací viz článek níže,
s názvem ,,EXEKUSTÁNO-BABIŠINEC":



>> pro předchozí články, příspěvky, klikněte ZDE ( 1. díl ) << ( volné informační pokračování )

>> pro další články, příspěvky, klikněte ZDE ( 3. díl ) << ( volné informační pokračování )

~~~~~~~~~~~~~~~~
  druhý díl příspěvků sekcí: ,,Na zamyšlení politiků, zákonodárců, společnosti": 
 
EXEKUSTÁNO-BABIŠINEC (nejen)?? Varuji tímto před  ( zřejmě ) znovu, opakovaně, tupostí vládních snah o znovu zavedení ,,cenových map, nájmů v místě obvyklých" pokud by neměly kopírovat hladinu cen nájmů tržních, pro účely vyplácení příspěvku na bydlení, či dávky jej nahrazující.
( https://nazamysleni1.blogspot.com/2018/09/k-dnesnimu-vyjadreni-pana-rusnoka.html )
Obratem by v naší zemi České, tedy už možná i od března, od kdy by se podle takové cenové mapy začaly vyplácet dávky na bydlení ( v současnosti s názvem ,,příspěvky na bydlení" ) mohlo být postiženo ohrožením ztrátou bydlení cca 250 tisíc rodin, které by tak Babiš se svou vládou vypudil z bytů, kamsi na ulici. Nevím, proč Babišovci a spol, i předchůdci, se stále musejí předhánět v tom, kdo z nich zde povede ještě hustší formu ,,sociálního nacismu" ( už aby Vám ten hřebínek, kokrhelí, spadnul ).. viz šikovně schovaná drobná zmínka o tomto v textu zde:
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/zprava-tretinu-z-15-opatreni-proti-chudobe-resorty-delat-nebudou/1721132...      

www.Nazamysleni2.blogspot.com...    www.Nazamysleni1.blogspot.com...

( www.GoldenFriendOne.blogspot.com ).
 
Cožpak tihle Lidé Babišovci a spol,vláda současná, včetně jejich předchůdců, nemají nic jiného na práci, nežli neustále vymýšlet kličky, jak se dobrat k tomu, aby Lidu zkrouhli ,,příspěvek na bydlení" a dostali se tak k jejich bytům, tím, že je z nich takto vypudí na ulici ??
Velmi varuji před nesprávným stanovením uvedených cenových map, to už jsme zde, měli.
 Což v praxi znamená, že tato cenová mapa by byla mnohonásobně podhodnocena oproti cenám nájmů bytů skutečných, a to nejen tržních, ale i státních, tedy i obecních. Takto vzorec výpočtu nelze stanovovat, jelikož počet obecních bytů je oproti celkovému počtu bytů cca 2%, a obvykle i státní byty mají nájemce, platící nájemné mnohem vyšší, nežli ti původní se smlouvou na dobu neurčitou z časů kdysi minulých postsametových, kteří si užívají svůj nájem skutečně levný. Podle těchto nájmů přece nelze stanovovat cenovou mapu nájmů v místě obvyklých!! (Zde například stojí také za zmínku, že takové nízké nájmy ( tedy nájmy pro potřebné ) za metr čtverečný platí například, dle médií, pražští někteří soudci, s platy nadprůměrnými.)
V praxi toto nemůže fungovat, jelikož vláda dle předchozích svých sdělení hodlá vzorec výpočtu opřít o ceny nájmů bytů obecních, s nejnižší cenovou hladinou
( podle mne záměrně ,,sociálně nacisticky")
Náklady na správu cenových map, aby byly správné, jdou ročně do milionů, byly proto v minulosti, jejich zohledňování při výpočtech dávek na bydlení, ukončeno.
Babiš objevuje křečka v pytli, kterého nejdřív nechá chcípnout, a teprve pak by dělal, že je neviňátko, až by se Lidé již na ulici zbídačele, vypuzení z jejich bytů takto, začali kdesi po parcích, spolu s novináři, ptát, co se to vlastně stalo, že je tolik bezdomovců, a totální sociální kolaps státního sociálního systému, kde exekutoři spolu s insolvenčními správci by zase měli na dlouho pré.  No, pravda..Babišovy kalkulace v tomto mohou být ty, že vlastně by jejich byty ( ty státní z nich ), mohl použít jako ,,sociálně dostupné" a ještě by se při tom chvástal, jak těm bezdomovcům, a matkám samoživitelkám, pomohl.
Zdůrazňuji zde, že příspěvek na bydlení pobírají hojně, zejména senioři, a matky samoživitelky, i rodiny s dětmi. ZASTAVTE UŽ PROSÍM NĚKDO TUHLE ,,RÁDOBY MOCI ZVŮLI" nejen Babišovskou, v naší Zemi České.
Je nás 12 milionů, cožpak si s tímhle národ Český neumí DOSTATEČNĚ a VČAS poradit ??
  
~~~~~~
 
(opis, doplněný, ze stránky: www.nazamysleni1.blogspot.com ze dne 2.února 2019): 
 
,,V současnosti shledávám, v rámci platných zákonů, a možností, že by bylo dobré, když by vládu v České republice sestavila, ujmula se jí, a tudíž i naši zemi vedla vládně parlamentně ,,Česká politická strana Pirátská“. 
Pokud by zvážili, mohli by si vzít pod křídlo jedno své, (eventuálně i vybranou část členů ČSSD), a taktéž za partnery, pokud by o to měli i oni zájem, stoupence hnutí: www.milionchvilek.cz (milion chvilek pro demokracii), mohli by se spojit taktéž s hnutím ,,Žít Brno" a s Lidmi z ,,Platformy pro sociální bydlení" (v případě jejich zájmu).
 
Takovýto politický blok by mohl se v současnosti, ( zákonně, tedy i cestou dle dokumentu ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN“ ) ujmout vládně parlamentního vedení země České, České republiky, za předpokladu, že zde budou mít, mají za cíl, a že zde nastolí, ,,vládu práva, tedy právního státu“, tedy i beze zbytku Lidskoprávního ( po vzoru i Švýcarska, kde beze zbytku je vždy a všude dodržována ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN" ), a s tím, že do svého vládního programu beze zbytku zavedou principy, pozitivní, o kterých píši na zdejším bogu: http://www.goldenfriendone.bogspot.com , jen tak je možno, myslím, aby celé to vše bylo nejen provozu schopné, (celý tento systém řízení a vedení státu, státní, plán), ale i funkční, ,,života schopné“, i co do ,,kvality pro život“ Lidu Českého, s prosperitou."
 
~~~~~~

>> pro předchozí články, příspěvky, klikněte ZDE ( 1. díl ) << ( volné informační pokračování )

>> pro další články, příspěvky, klikněte ZDE ( 3. díl ) << ( volné informační pokračování )


~~~~~~~~~~~~~~~~